fbpx

Wij maken WooCommerce webshops

die klaar zijn om te verkopen

Snel jouw professionele webshop online. Wij ontwikkelen je nieuwe WooCommerce webshop: klantgericht, veilig, mooi en met focus op resultaat.

Groei jij mee?

De online business blijft doorgroeien. Een webwinkel is voor veel ondernemers een groeikans. Het starten van een webshop is niet eenvoudig, daarom kruipen wij in de huid van jouw onderneming om je optimaal te kunnen helpen in dit proces.

Fijne samenwerking

Iedere onderneming is uniek, wij denken mee over de invulling van je webshop, customer experience en groeimogelijkheden.

Krachtig en professioneel design

Keuze uit mooie responsive thema’s met handige goed werkende functionaliteiten.

Salesgericht

Duidelijke conversiepaden, makkelijke checkout, betaalmethoden en verzendopties; meer verkoop door een tactisch uitgewerkte gebruikerservaring.

Optimaal vindbaar

Veel bezoekers = veel klanten; jouw webshop optimaal ingericht om goed gevonden te worden.

Klantgericht

Overzichtelijke webshop met handige filters en sorteeropties, goede klantenservice mogelijkheden zoals een chatfunctie.

Oneindig veel mogelijkheden

WooCommerce is ontzettend flexibel en biedt oneindig veel uitbreidingsmogelijkheden.

Makkelijk zelf te onderhouden

Gemakkelijk zelf nieuwe producten toevoegen en je webshop onderhouden.

Voordelig

Je hebt al een nieuwe webshop vanaf € 1.370.

Snel online

Door de goede samenwerking kunnen wij jouw nieuwe webshop al in twee weken online hebben.

Start nu met online verkopen

Jij bent een expert op jouw vakgebied. Je kent je klanten, de markt en weet wat je wilt. Wij zijn expert in het maken van webshops en zien snel de online kansen voor jouw onderneming. Ben jij er klaar voor om samen online te gaan verkopen? Wij drinken graag een (virtueel) kopje koffie met je en zijn erg benieuwd naar jouw ambities.

Wat vinden onze klanten?

Dankzij het meedenken van internetdingetjes is onze nieuwe website nog beter geworden. Wij zitten vol ideeën en het is heel fijn dat Kim en Rindert dit weten om te zetten in concrete oplossingen. Daarnaast nemen ze ook zelf initiatief naar ons met suggesties om de site zowel technisch als qua - look en feel – te verbeteren.

internetdingetjes heeft voor Boxspringcompany de vernieuwde webshop opgezet. Nu zijn we bezig met de integratie van het winkelsysteem. De samenwerking is goed en na al die jaren weten ze mij toch telkens weer te verrassen met nieuwe inzichten

internetdingetjes heeft voor Seven-Tea de webshop opgezet. Door de gerichte verbeteringen en het opzetten van een reseller portaal is de omzet van onze webshop het afgelopen jaar meer dan verdubbeld. Een fijne samenwerking waar snel geschakeld wordt.

Profiel foto van Hanneke Hanneke Moonen
Moon HRM
Profiel foto van Hanneke Patrick Prasing
Boxspring Company
Profiel foto van Hanneke Melissa Stort
Seven Tea
  • AntSec is klant van ons
  • Seven Tea is klant van ons
  • Moon HRM is klant van ons
  • Brandvisid is klant van ons
  • Ella di Vino is klant van ons
  • Prodina is klant van ons

Zorgeloos over je website

Wij zorgen ervoor dat jouw WooCommerce veilig en technisch helemaal up-to-date is. Met ons all-in WooCommerce onderhoudspakket heb je nergens omkijken naar.

 

Je domeinregistratie, hosting, SSL beveiliging, back-ups, technische updates, beveiligingsupdates, functionele updates, security monitoring, wij regelen het allemaal! Al vanaf € 79 per maand.