fbpx

Binnen 24 uur een website offerte ontvangen?

Beantwoord de vragen en wij sturen vrijblijvend een offerte op maat

 • Website voor ieder budget
 • Zelf eenvoudig je website beheren
 • Professioneel en mooi design
 • Handige SEO tools en tips
 • Inzicht in je bezoekersstatistieken
 • Geen vaste contracten

Hoe werkt het?

01. Beschrijf jouw project

Geef ons wat inzicht in je project door de vragen te beantwoorden.

02. Project bespreken

Als het nodig is hebben we nog even telefonisch contact om je project te bespreken.

03. Ontvang een offerte

Je ontvangt van ons meestal binnen 24 uur een offerte op maat. Gratis en geheel vrijblijvend.

Ons werk

Van een template tot op maat gemaakte website.

WordPress website offerte ontvangen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw nieuwe website. Wij bouwen websites met WordPress: het gebruiksvriendelijke en flexibele content managementsysteem. Een simpele website laten bouwen door internetdingetjes kan al vanaf € 499. Complexe websites en webshops ontwikkelen wij ook.

Wil je een goed vindbare website? Laat ons jouw nieuwe website ontwikkelen, klaar om goed gevonden te worden in zoekmachines.

Zelf een website maken of uitbesteden? Snel inzicht met een passende website offerte.

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met het bouwen van je eigen website. Zonder enige kennis van programmeren kom je aardig ver met WordPress. Ook zijn er veel gratis en betaalde trainingen die je kunt volgen, zoals onze eigen Cursus WordPress website bouwen. Hierbij helpen wij je op weg om gestructureerd je eigen doelgerichte website te bouwen. Twijfel je tussen je eigen website bouwen of je nieuwe website laten bouwen? Wij maken snel en vrijblijvend een offerte, zodat je een goede vergelijking kunt maken.

Website offerte op maat en binnen 24 uur

Naast resultaat is snelheid vaak ook belangrijk voor ondernemers. Daarom ontvang je via ons vaak binnen 24 uur een projectplan en offerte op maat. Start in drie simpele stappen jouw project: vraag een website offerte bij ons aan, vergelijk deze met andere aanbieders en start jouw project binnen enkele dagen.

Mooi en passend webdesign

Naast functionaliteit en een goede gebruikerservaring is het design van je website ook belangrijk. Een webdesign dat naadloos aansluit bij je imago en doelgroep. Wij denken graag met je mee. Heb je specifieke wensen voor je webdesign laat het ons weten via het offerteformulier.

Wij ontwerpen ook logo’s

Zoek je voor jouw bedrijf of merk een logo. Wij ontwerpen jouw nieuwe logo of huisstijl. Vul ons offerteformulier in en je hebt binnen 24 uur een passende offerte in je mailbox.

Wat vinden onze klanten?

Dankzij het meedenken van internetdingetjes is onze nieuwe website nog beter geworden. Wij zitten vol ideeën en het is heel fijn dat Kim en Rindert dit weten om te zetten in concrete oplossingen. Daarnaast nemen ze ook zelf initiatief naar ons met suggesties om de site zowel technisch als qua - look en feel – te verbeteren.

internetdingetjes heeft voor Boxspringcompany de vernieuwde webshop opgezet. Nu zijn we bezig met de integratie van het winkelsysteem. De samenwerking is goed en na al die jaren weten ze mij toch telkens weer te verrassen met nieuwe inzichten

internetdingetjes heeft voor Seven-Tea de webshop opgezet. Door de gerichte verbeteringen en het opzetten van een reseller portaal is de omzet van onze webshop het afgelopen jaar meer dan verdubbeld. Een fijne samenwerking waar snel geschakeld wordt.

Profiel foto van Hanneke Hanneke Moonen
Moon HRM
Profiel foto van Hanneke Patrick Prasing
Boxspring Company
Profiel foto van Hanneke Melissa Stort
Seven Tea
 • AntSec is klant van ons
 • Seven Tea is klant van ons
 • Moon HRM is klant van ons
 • Brandvisid is klant van ons
 • Ella di Vino is klant van ons
 • Prodina is klant van ons