fbpx

Cases

Waar hebben we recent aan gewerkt

Nieuwe WordPress website

Eetcafé de Bierstal
www.eetcafedebierstal.nl

Gezellig, ongedwongen en gastvrij – dat is Eetcafé de Bierstal. Heerlijke lunch of diner van klassieke Franse bereiding, afgewisseld met seizoensspecialiteiten.

Voor Eetcafé de Bierstal ontwikkelden we een nieuwe website op basis van WordPress. Via het geïmplementeerde gratis reserveringssysteem kunnen klanten makkelijk een tafel reserveren.

Nieuwe Woocommerce webshop

Glamhair Beautyshop
www.glamhairbeautyshop.nl

Glamhair Beautyshop verkoopt mooie en unieke haarproducten en een eigen lijn haarextensions. In de haarsalon kun je terecht voor knippen en stylen van je haar. Daarnaast is de eigenaresse Yasel gespecialiseerd in diverse kleurbehandelingen en zet ze de mooiste hairextensions en weaves.

Voor Glamhair Beautyshop hebben wij een webshop ontwikkeld die de sfeer van de salon goed neerzet. Het doel van de webshop is het verkopen van haarproducten en klanten inspireren en informeren over hoe deze haarproducten gebruikt kunnen worden. Verder kunnen ze gemakkelijk via de geïntegreerde Treatwell koppeling een afspraak boeken in de salon.

Door WordPress samen met Woocommerce, Mollie en MyParcel implementeren is de webshop voor zowel de gebruiker als Glamhair Beautyshop eenvoudig en makkelijk in gebruik.

Boeklancering en verkoop Hoe boek voor wendbaarheid

Moon HRM
www.moon-hrm.nl

In het Hoe boek voor wendbaarheid maakt Hanneke Moonen wendbaarheid concreet. Ze geeft je een goed gevulde gereedschapskist om aan de slag te gaan in je eigen organisatie.

Voor de directe verkoop van het boek Hoe boek voor wendbaarheid via de huidige website moon-hrm.nl heeft internetdingetjes de e-commerce plugin Woocommerce geïmplementeerd. Daarnaast hebben wij o.a. ondersteund bij de PR en MailChimp mailings rondom de boeklancering en het aanmaken van qr-codes en handige online tools die zijn opgenomen in het boek.

Vernieuwde Opencart webshop

Prodina B.V.
www.prodina.nl

Prodina is een groothandel in van producten voor industrie en agricultuur, zoals slijtdelen, landbouwmachines en hydrauliek. De door ons ontwikkelde webshop prodina.nl maakt gebruik van Opencart, een gratis online e-commerce oplossing.

Wij hebben de webshop voorzien van de major update: OpenCart 2.0 naar 3.0. Hierbij moesten we de website bijna geheel opnieuw opzetten. Mooie kans om gelijk wat extra verbeteringen door te voeren. Zo hebben we de vormgeving van de website opgefrist met een nieuw thema en zijn er direct verbeteringen doorgevoerd die de gebruiksvriendelijkheid van de webshop hebben vergroot, zoals verbeterde zoekfunctionaliteiten, filters en de implementatie van iDeal via de payment service provider Mollie.

Pervectview CRM & WordPress koppeling

Perfectview is een softwarepakket voor o.a. CRM en relatiebeheer. PerfectView biedt een aantal standaard koppelingen om met andere software te verbinden, zoals bijvoorbeeld met MailChimp of online boekhoudprogramma’s. Een standaard koppeling met WordPress ontbreekt echter nog.

Voor onze klant bouwden we een maatwerk koppeling met de Perfectview API, zodat de e-mailadressen die door potentiële klanten werden ingevoerd in de WordPress website automatisch in PerfectView terecht komen. Veilig en makkelijk. Dit scheelt veel handmatig werk en zo kan er door onze klant optimaal gebruik worden gemaakt van alle verzamelde lead data.

Mailchimp nieuwsbrief

PaperChainManagement
www.papercm.com

PaperChainManagement is het aanspreekpunt voor optimalisatie van inkoop van papier, karton, drukwerk, distributie en logistiek. Ze maken de hele supply chain transparant en creëren meetbare verbeteringen zonder kwaliteitsverlies.

PaperChainManagement staat voor kennisdelen en informeert relaties 10 keer per jaar via een nieuwsbrief over de turbulente ontwikkelingen in de markt. internetdingetjes heeft de MailChimp template ontwikkeld voor de nieuwsbrief:  responsive en passend bij de huisstijl. Daarnaast ondersteunen wij bij iedere nieuwsbrief door deze aan te maken, te controleren en te versturen. Ook houden wij de statistieken in de gaten en geven hierop advies. De losse nieuwsitems promoten we via de LinkedIn bedrijfspagina van PaperChainManagement.

Lightspeed webshop en Channable Feed Manager

Boxspring Company
www.boxspringcompany.com

De Boxspring Company heeft een enorme collectie aan hoogwaardige kwaliteit boxsprings. Veel boxsprings en matrassen zijn direct uit voorraad leverbaar. Het assortiment is afgestemd op de laatste ontwikkelingen en trends.

Wij hebben Boxspring Company begeleid bij de overstap van het webshopsysteem Magento naar Lightspeed eCommerce. Hiervoor hebben we de databases overgezet, shopinstellingen goed gezet en een thema geïmplementeerd, wat we vervolgens geheel naar huisstijl hebben aangepast.

Naast verkopen via de webshop, verkoopt Boxspring Company veel via e-commerce kanalen als Bol.com en Beslist. Om dit in goede banen te leiden hebben wij de Channable Feed Manager ingericht zodat productinformatie en voorraad naadloos gesynchroniseerd wordt.